• FM: 106,8 Mhz • 96 Mhz • 92,3 Mhz
  • AM: 1323 Khz • 1197 Khz • 1593 Khz
My Social Profile
Marosvásárhely, Romania
  • Valuta árfolyam

  • EUR4.9720 RON
  • USD4.5778 RON
  • GBP5.9484 RON
  • HUF1.2384 RON

Van egy jó fotója? Utazzon Korfura!

Mindössze néhány kattintás, egy jó fénykép és szerencse – ennyi szükséges egy feledhetetlen vakációhoz a Jó reggelt, Erdély és a World Travel Shop közös nyereményjátékában.

Az úti cél egy olyan sziget, melyet egészen a 20. század elejéig legfőképpen európai uralkodók, illetve az elit tagjai látogatták; többek között II. Vilmos német császár vagy Wittelsbach Erzsébet magyar királyné is gyakran itt töltötte szabadidejét. A sziget még mindig népszerű a világ elitjének körében is, északkeleti részében például a lakástulajdonosok között megtalálhatóak a Rothschild család egyes tagjai, illetve több orosz oligarcha, viszont David Cameron brit miniszterelnök és Károly walesi herceg is alkalmi látogatónak számítanak a területen. A sziget székhelyének az óvárosát 2007-ben felvették az UNESCO Világörökségi Listájára mint kulturális értéket.

Korfu!

Ide utazhat el a World Travel Shop költségén az, aki a Marosvásárhelyi Rádió honlapján található jelszóval és saját neve feltüntetésével egy fényképet tölt fel a World Travel Shop facebook oldalára.

Figyelem! Minden nap más a jelszó, így akár több képet is feltölthet, de naponta csak egyet! A mai nap jelszava: LEFKÁDA

A nyeremény egy két személyre szóló, 7 éjszakás nyaralás Korfu szigetén, Memento Kassiopi Resort 4*- négy csillagos szállodában, teljes ellátással. Indulás repülővel, szeptember 20-án Kolozsvárról, érkezés szeptember 27-én. A csomag tartalmazza a Kolozsvár-Korfu és vissza repülőjegyet és a repülőtéri transzfert a korfui repülőtér és a szálloda között. A nyeremény nem váltható pénzre!

Játékszabályok:

1. Bármilyen, kiránduláson, utazáson készült SAJÁT kép feltölthető
2. A kép mellé a Marosvásárhelyi Rádió honlapján www.marosvasarhelyiradio.ro található jelszót és saját nevét tüntesse fel.
3. Mielőtt megtenné, like-olja a Jó reggelt, Erdély! és a World Travel Shop oldalakat.
4. Egy személy, a napi jelszóval, csak egy képet tölthet fel!
5. A nyereményjáték időtartama: június 27 – augusztus 28
6. A képeket egy zsüri bírálja el, a legsikeresebbnek talált kép készítője viszi a főnyereményt!
7. Eredményhirdetés a Jó reggelt, Erdélyben: szeptember 2.

8. A játékban csak romániai lakcímmel rendelkező, a 18. életévét betöltött személy vehet részt.

9. A nyereményjátékban nem vehetnek részt, sem a Marosvásárhelyi Rádió sem a World Travel Shop munkatársai vagy családtagjaik!

A játék alkalmából feltöltött fotó:

9. nem sértheti más szerzői jogait,
10. nem szíthat faji, nemzetiségi, vallási, világnézeti, nemi vagy politikai ellentéteket, illetve nem válthat ki súlyos vagy széleskörű ellenállást,
11. erőszakos és egyéb, a gyermekek fejlődését hátrányosan befolyásoló jeleneteket, kijelentéseket nem tartalmazhat, nem lehet pornográf, trágár, alpári, másokat lejárató tartalmú,
12. illetve nem ütközhet egyéb jogszabály rendelkezéseibe, nem sértheti az általánosan elfogadott erkölcsi normákat, valamint a jó ízlést.
13. A jelen Szabályzat elfogadásával a játékos teljes felelősséget vállal azért, hogy csak saját készítésű fényképet tölt fel,
14. Kép feltöltésével a vállalja, hogy viseli a harmadik személyek szerzői jogainak megsértéséből fakadó következményeket
15. A feltöltött fotókra vonatkozóan ingyenes, időbeli és térbeli korlátozás nélküli, – nem kizárólagos – felhasználási jogot enged a Szervezők részére a játék lebonyolítása és további kommunikációja során, az ehhez szükséges terjedelemben.


június 26, 2016