Zenészek a zenészekért

A Zene Ünnepe alkalmából, a marosvásárhelyi Transilvana Alpha Alapítvány és a Corax zenekar megszervezi a – Zenészek a zenészekért – című jótékonysági koncertet a marosvásárhelyi Jazz & Blues Clubban junius 21-dikén 19 órától. A karitatív esemény több nemes célt szolgál: a befolyó összegből a Happy Feet, fogyatékkal élő fiatalokból álló zenekart támogatják, egyúttal megpróbálják ledönteni azt a láthatatlan falat, amely a fogyatékkal élő emberek és társadalmunk többi tagjai között emelkedik.

A Corax együttes tagjai szívesen segítenek ebben, és sikeres karrierjük mellett boldogan szakítanak időt a jótékonykodásra. Ez az esemény egy remek lehetőség a Happy Feet együttesnek arra, hogy bemutatkozzon a marosvásárhelyi közönség előtt is, egyben ez egy egyedi előadás, ahol sikeres zenészek fogyatékkal élő zenészeket támogatnak, olyan fiatalokat, akiknek az élet nem sok esélyt nyújtott. Támogatók: a Jazz & Blues Club és a Marosvásárhelyi Rádió.

Gyárfás Erzsébetet, az Alpha Transilvana Alapitvány Átrium elnevezésű nappali foglalkoztató központjának vezetőjét Bódizs Edit kérdezte.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

HíRNEGYEDÓRA
JÓ REGGELT, ERDÉLY!

Live Video

Partnereink