Y generációs Karácsony a Litera-túrában!

„Borzalmas hatással van rám ez a karácsony. Egyik percben érzem, hogy annyi szeretet van bennem hogy csordul ki, fél órával később rám jön spontán a bőgés, aztán elképzelem hogy a szeretőm megkéri a kezem, aztán meg a nagy tömegben pánikromhamot kapok. Aztán megint elkap az ajándékozás öröme satöbbi satöbbi.” (Brassai Eszter: Chatszoba)

„Kis karácsony,/Nagy karácsony,/ Sok kacat van a padláson./ Jó helyen van póklakásnak/Az összes régi cucc/ Minden évben jár a fa alá az aktuális pucc.” (Markó Orsi: Nincs kolbász a padláson, nem is ünnep a Karácsony)

Írták és előadják a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem hallgatói: Brassai Eszter, Bugnár Szidónia, Demeter Márk Cristopher, Kelemen Roland,  Markó Orsi, Tóth Zsófi, Vajda Boróka, Vass Márton és Komán Zsombor pályakezdő költő.

Születtek: 1993 és 1996 között, ezt gondolják saját magukról: Játékos bábszínész, racionális teatrológus, – mindent megmagyaráz. Kávé, forralt bor, új könyvek illata.Hideg fej, meleg szív. Legyen lazaság. Lótás-futás, színházasdi. Artisztikus multifunkcionalitás Vagy Smart-sapiens, csinálj sok mindent, ne csinálj semmit!

Szerkesztő Tompa Enikő. Műszaki munkatársa ifjabb Kacsó Tibor.

Zenei illusztráció: Hip-Hop instrumental

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

JÓ REGGELT, ERDÉLY!

Live Video

Partnereink