Visszaélések a jegyeladások körül a Sepsi OSK háza táján

Sepsiszentgyörgyön visszásságokat szül a Sepsi OSK focicsapat körüli felfokozott figyelem. A klub vezetősége belső kivizsgálást végzett és kiderült, hogy megalapozottak azok a szurkolói elégedetlenségek, miszerint a klub egyes dolgozói a keddi pénztárnyitás előtt „pult alatt” nagy mennyiségű jegyet vásároltak fel.

A felháborodást az okozta, hogy kedden a tíz órai pénztárnyitáskor hatalmas sorban álltak a szurkolók és meglepődve értesültek, hogy a jobb lelátást biztosító helyekre nincsenek már jegyek, majd 13 órakor pedig közölték, hogy minden jegy elfogyott a 4300 férőhelyes stadionba. A Sepsi OSK vezetősége ma közleményben tájékoztatott, hogy megvizsgálták a jegyeladással kapcsolatos felháborodást, amelyet egy belső felmérés alapján jogosnak ítéltek. „Vizsgálatunk során beigazolódott, hogy belső visszaélések történtek a jegyeladások során, amelyeket azonosítottunk, elkövetőiket pedig megfelelő következményekkel sújtjuk. A továbbiakban igyekszünk elkerülni a hasonló, a klub arculatát és szurkolók hangulatát egyaránt romboló hibákat”, írja közleményében a Sepsi OSK vezetősége.

A kényelmetlen történet kapcsán állást foglalt a Sepsi OSK főtámogatója, Diószegi László is, aki szerint egyes klubalkalmazottak, kihasználva, hogy a vezetőség hétfőn Botosani-ban volt, alaposan bevásároltak a jegyekből. „Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez nálunk megtörténhet. Ezért a felelősök keményen meg lesznek büntetve”, írta Diószegi László, aki felkérte azokat, akik a sorban állás ellenére nem jutottak jegyhez, pénteken jelentkeznének a klub székhelyén egy apró ajándékért. Kárpótlásként pedig hétfőn a városközpontban óriásképernyőn kivetítik a mérkőzést.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Kovács Zsolt
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

DÉLELŐTTI RÁDIÓÚJSÁG

Live Video

Partnereink