Végre hazai pályán játszhat a Sepsi OSK

Fociöröm Sepsiszentgyörgyön! Megvalósult amire tavaly nyár óta várnak a focirajongók: hazai pályán, a sepsiszentgyörgyi stadionban játssza mérkőzéseit a Sepsi OSK.

Az örömhírt – láthatóan meghatódva – jelentette be Diószegi László főtámogató és Kertész Dávid a klub alelnöke. Az első hazai pályás mérkőzésre március 19-én, jövő hétfőn este háromnegyed kilenctől kerül sor a Sepsi OSK és az FC Voluntari között. “Újabb játékost igazoltunk, a legfontosabbat, a szurkolókat”, mondta Diószegi László, aki szerint, mivel az első, valóban hazai pályán zajló mérkőzésre az esti órákban kerül sor, kénytelenek voltak egy újabb anyagi erőfeszítést tenni és 40.000 euróért béreltek reflektorokat.

Az első, valóban hazai mérkőzésre 4500 szurkolót várnak a sepsiszentgyörgyi stadionba. Ezen a héten kezdik a jegyek árusítását. Különben hétvégén elkezdődtek a labdarúgó 1. Liga rájátszásának mérkőzései, amelynek az első fordulójában Sebastian Ghinga látványos, ollózós góljával a Sepsi OSK döntetlent ért el a Concordia Chiajna otthonában. A sepsiszentgyörgyi focicsapat 11 ponttal az alsóház 6. helyén áll.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Kovács Zsolt
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink