Tűz ütött ki egy fővárosi szórakozóhelyen

Leégett ma hajnalban egy népszerű bukaresti szórakozóhely. A készenléti felügyelőség adatai szerint 38 személyt szállítottak kórházba, egy részüket a reggeli órákban már kiutalták.

Daniel Vasile, a Bukaresti Készenléti Felügyelőség sajtószóvivője szerint fennáll a lehetősége annak hogy a tűz kitörésekor néhány személynek nem sikerült kimenekülnie és az épületben rekedtek, mielőtt összeomlott volna. A helyszínre érkező tűzoltók ellenőrizték a benti helyiségeket, a sűrű füst miatt gyengék voltak a látási viszonyok. Az épület egy idő után omladozni kezdett, ezért a tűzoltóknak távozniuk kellett.

Az akár ezerötszáz ember befogadására alkalmas Bamboo klubban mintegy 2500-3000 négyzetméternyi területen csaptak fel a lángok, a tűz okairól azonban a tanúk nem nyilatkoztak egyöntetűen. Egyesek azt mondták, hogy tűzijáték volt a klubban, mások arról számoltak be, hogy engedélyezték a dohányzást.

A Bukaresti Törvényszéki Ügyészség rombolás miatt bűnügyi vizsgálatot indított a klubban kiütött tűz kapcsán – közölte az Agerpres hírügynökséggel Alexandru Georgescu. Az intézmény szóvivője azt mondta, jelenleg szakembercsoport nyomoz a helyszínen.

A Bamboo ügyvédeinek állítása szerint a klubot működtető cég minden szükséges engedéllyel rendelkezik. Hangsúlyozták, a szórakozóhely tűzvédelmi szempontból 100%-ban megfelelt a tűzoltóság előírásainak.

Forrás: Mediafax
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

DÉLUTÁNI RÁDIÓÚJSÁG

Live Video

Partnereink