Túl sok a kérdőjel Katolikus Teológiai Líceum ügyében

A marosvásárhelyi II.Rákóczi Ferenc Katolikus Teológiai Líceum szülői bizottsága is aggodalommal figyeli az iskola körül kialakult helyzetet. Ez a közösség is szolidaritást vállal Tamási Zsolt igazgató mellett, ugyanakkor egyhangúan úgy érzik, gyerekeik jövője forog kockán és ezt ők sem szeretnék lépés nélkül hagyni, készen állnak arra, hogy a megfelelő szervhez/szervekhez forduljanak segítségért.

Márton Gyöngyvért, a szülői bizottság egyik tagját kérdeztük a közösség álláspontjáról, aggodalmairól, aki elmondta, hogy a szülők szerint több mint 400 gyerek sorsáról nem lehet felelőtlenül dönteni, ugyanakkor indoklásra várnak, hogy ha az iskola már több, mint egy éve működik, akkor most miért jön egy olyan kivizsgálási folyamat ami ezt megkérdőjelezi, főleg, hogy a Romániai Közoktatási Minőségbiztosítási Hatóság jóváhagyta az iskola működését.

Hogyan lehetséges egy jogállamban, hogy egymásnak ellentmond két szerv? -tette fel a kérdést Márton Gyöngyvér. Az iskolának több mint egy hete nincs igazgatója, így aláírásra jogosult személye sincs.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

JÓ REGGELT, ERDÉLY!

Live Video

Partnereink