Tizedszer rendeznek tömegfutást a hétvégén Székelyudvarhelyen

Szeptember 29-én, szombaton reggel 8 órakor a rajtszámok és ajándékpólók átvételével kezdődik a 10. IPSE Városi Tömegfutás a Stúdió mozi előtti téren.

Az eseményre idén is sokan regisztráltak, de ma 16 óráig még elfogadják a jelentkezéseket. A résztvevők, akárcsak a korábbi években, most is egy 4.2 kilométer hosszúságú kört írnak le a város területén, ámde most a megszokottal ellenkező irányban. Mivel nem versenyről van szó, így nem a leggyorsabb, hanem többek között a legviccesebb futókat és a legnépesebb iskolás csapatokat díjazzák.

A szervezők felhívják minden szaladó figyelmét arra, hogy a futás ideje alatt végig az út jobb oldalát használják, hiszen ennek lezárást biztosítják a futás idejére. Ugyanakkor megkérik az autósokat, hogy a Stúdió mozi előtti útszakaszon ma estétől ne parkoljanak, illetve a megértésüket is kérik a holnap délelőtti útlezárásokért. Az érdeklődők további információkat találnak a tomegfutas.zseb.ro címen, illetve a Tömegfutás Facebook-oldalán. A 10-dik alkalommal megrendezett Városi Tömegfutás támogatója a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Asztalos Ágnes
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

ARANYSZALAGTÁR

Live Video

Partnereink