Telt házas koncerttel indult az új Kotta évad!

Telt házas koncert, több mint 4000 követő a közösségi oldalon- jól indult a Kotta új évada!

Vadonatúj slágerek, díjnyertes dalok- a januári hónapban a marosvásárhelyi Mary Grace csapata volt a Kotta vendége. Arról az öt fiatal srácról van szó, akiket a zenélés öröme hozott össze, és akik a 2016-os év során, számos komoly szakmai elismerésben részesültek: az együttes tavaly az 5. Székelyföldi Peron Tehetségkutató győzteseként végzett, amely által meghívást kaptak az idei Tusványosra, és az Öröm a zene program magyarországi döntőjére, amelyre 2017 októberében a Budapest Muxic Expon kerül sor.

Emellett a Legszebb Erdélyi Magyar Dal megmérettetésen, amatőr kategóriában, második helyen végeztek, és ezzel együtt egy fellépést is nyertek a Kottába. Ezáltal a rádióhallgatóknak, és a közönségnek is volt alkalma megismerkedni az alternatív rock zenét játszó csapat olykor líraibb, máskor meg pörgősebb, keményebb hangzású dalaival.

Ezek a dalok a srácok mindennapjairól, érzéseiről, gondolatairól, vagy ahogy ők fogalmaztak, magáról az életről szólnak. Fogadják Őket szeretettel, hamarosan videóanyagok is érkeznek. Hajrá Mary Grace!

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

KONTRASZT

Live Video

Partnereink