Tamás Sándor fényképével riogat Gyurcsány Ferenc

20171108_Facebook_GyurcsanyFerenc_TamasSandorA Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc a Facebookon, fizetett hirdetésben folytat kampányt, hogy vonják meg a határon túliak szavazati jogát.

Gyurcsány kampánya során a Tamás Sándor fényképével illusztrált fizetett Facebook hirdetésben idézi a háromszéki önkormányzati vezetőt, aki korábban így nyilatkozott – „Igen, az az célunk, hogy az Orbán Viktor által vezetett kormány folytathassa munkáját, és ehhez mi is hozzá fogunk járulni, ahogy tettük a négy évvel ezelőtti anyaországi választásokon is, amikor Erdélyből 65.000 szavazattal járultunk hozzá a kétharmadot átbillentő mandátum megszerzéséhez”. Gyurcsány Ferenc leszögezi: „úgy könnyű fideszesnek lenni, ha nem viseled a döntésed következményeit, nem itt adózol, nem itt tanulsz és nem itt mész kórházba!”

Híradónk megkeresésére Tamás Sándor az eset kapcsán így nyilatkozott: „Felháborító az a cinizmus, hogy Gyurcsány Ferenc letegezett mindenkit. Fiatalt, időst, nőt és férfit egyaránt. Azokat a székely embereket is, akik testükkel védték a magyar hazát a II. világháborúban. Édesanyámat is, aki egyébként magyar állampolgárnak született 1943-ban Kézdiszentléleken. Ha úriember lenne bocsánatot kérne”.

Tamás Sándor hozzátette: „Gyurcsány Ferenc tönkretette Magyarországot és lealacsonyította a magyar nemzeteszmét. Ezt folytatná, ha lehetőséget kapna. Róla viszont véleményt a magyar állampolgárok a választás alkalmával fognak mondani. Ott leszünk mi is!”, mondta Tamás Sándor.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Kovács Zsolt
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

MIBEN SEGíTHETÜNK?

Live Video

Partnereink