Szavazni lehet Hargita megye legjobbjaira!

Szavazni lehet Hargita megye legjobb sportolóira és csapataira. A Hargita Népe napilap és a Hargita megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság szavazást indított, amely során a közönség kiválaszthatja a megye legjobb sportolóit. A Sportigazgatóság összeállított egy jelölt névsort, amelyre kategóriánként lehet szavazni. Egy személy csak egyszer szavazhat és mind az öt kategóriában (felnőtt, ifjúsági lány, ifjúsági fiú, felnőtt csapat és ifjúsági csapat valamint egyéni javaslat) kell egy-egy nevet írni. Szavazni a Hargita Népe napilapból kivágott szelvénnyel lehet, vagy e-mailen! A szelvényt személyesen vagy postai úton kell eljuttatni a szerkesztőségbe (Csíkszereda, Temesvári sugárút 4. szám, II. emelet). E-mailen a djst.harghita@mts.ro címen lehet szavazni. A szavazatokat legkésőbb december 18-án 12 óráig kell leadni. Az eredményeket a Hargita megyei Sportgálán december 19-én ismertetik. Hargita megye legjobb sportolóiról és csapatairól a névsort ezen a linken találják meg:

Fotó: erdely.ma

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.
Válaszok

Pap Koppány , szerintem ő érdemli meg legjobban ezt a dijat . Tudom mikor dijazástra kerül a sor mindenki ujja maga felé mutogat . De Koppány ha hibázik amit nagyon ritkan mondhatni sosem tesz meg , ő be látja hogy mit rontott el, amire valjuk be sokan nem kepesek . Sok dijat hozzott haza , ahogy mindig . És szerintem ez jól esne neki , hissz ugye volt Junior olimpián ami nem nagy szám de azért még is nah … szerintem jól esne neki hogy egy kissebb megye mint Hargita megye támogassa őt . Kellemes estét továbbra is Pap Éva .

    Kedves Éva! Köszönjük hozzászólását! Arra kérem, hogy a djst.harghita@mts.ro e-mail címre küldje el szavazatát, vagy a Hargita Népe napilapból vágja ki a szelvényt és küldje be az újság szerkesztőségének!

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink