Nem járt sikerrel a katolikus iskola szülői küldöttsége

Nem járt sikerrel a Tanügy minisztériumnál a Római Katolikus Teológiai Líceum szülői küldöttsége. A ma délelőtti, Gabriel Liviu Ispas és Király András államtitkárokkal folytatott tárgyalást követően a Civilek a Katolikus Iskoláért csoport szóvivője, Csíky Csengele szerkesztőségünknek elmondta, azt tapasztalták, hogy minisztériumi szinten is ugyanaz történik, mint helyi szinten, az iskola ügyét egyik intézményből a másikba küldik.

A tárgyalást követően előzetes panaszt iktattak a Maros Megyei Tanfelügyelőség ellen, azzal az indokkal, hogy az intézmény öt hónapon keresztül törvénytelenül járt el a Római Katolikus Teológiai Líceum ügyében és ennek egyértelmű következményei lesznek – tette hozzá Csíky Csengele. Őt hallják:

Gabriel Liviu Ispas tanügyi államtitkár a szülőknek megerősítette, hogy törvénytelen lenne a Maros Megyei Tanfelügyelőség azon lépése, mely által az új iskolahálózatból kivenné a Római Katolikus Teológiai Líceumot és ígéretet tett arra, hogy ez ügyben tárgyalni fog a főtanfelügyelővel.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink