Minisztériumi szinten lehet rendezni a katolikus iskola ügyét

Csak minisztériumi szinten lehet érdemben rendezni a marosvásárhelyi Római Katolikus Teológiai Líceum ügyét- nyilatkozta mai sajtótájékoztatóján a Magyar Polgári Párt elnöke. Bíró Zsolt hozzátette: az iskola ügyével kapcsolatos, tegnapihoz hasonló tárgyalások elfogadhatatlanok, és a Képviselőház oktatási bizottságának tagjaként mindent megtesz annak érdekében, hogy az iskola ügye előremozduljon.

A sajtótájékoztatón Bíró Zsolt arról is beszámolt, hogy február 11-én, Szatmárnémetiben szervezik meg az MPP ötödik kongresszusát, melynek során teljeskörű tisztújításra, alapszabályzat- és programmódosításra is sor kerül. Hangsúlyozta: új időszak kezdődik a párt életében, ő pedig indulni fog újabb mandátumért.

A Magyar Polgári Párt képviseletének parlamenti munkájával kapcsolatban kifejtette: az RMDSZ-szel való együttműködés során helyet kaptak a Képviselőház jog és emberjogi szakbizottságában, valamint az oktatási bizottságban. A pártelnök arról is tájékoztatott, hogy a Magyar Polgári Párt marosvásárhelyi parlamenti képviseletének február elejétől irodája is nyílik a Prefektusi Hivatal 82-es szobájában, ahol fogadóórák keretében tartanak konzultációkat.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink