Meleg lábbeli a fagyos napokra

Campanie incaltari_Foto Bristena (2)Meleg lábbeli a fagyos napokra – adhatsz, vagy ingyen elvehetsz belőle címmel karitatív akciót indított ma a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház és a Marosvásárhelyi Rádió. A rendezvény keretében idén meleg lábbeliket kívánnak juttatni a rászorulóknak. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház művészei voltak az elsők, akik az intézmény nagytermi bejáratánál felállított polcokra elhelyezték az első ép és tiszta téli lábbeliket.

Campanie incaltari_Foto Bristena (11)A Nemzeti Színház vezérigazgatója, Gáspárik Attila szerkesztőségünknek elmondta: bízik abban, hogy többen csatlakoznak majd a színházi munkatársakhoz, és így elviselhetőbbé teszik a rászorulók számára a fagyos téli napokat.

Campanie incaltari_Foto Bristena (6)A Marosvásárhelyi Rádió főszerkesztő-helyettese, Szász Attila elmondta: az akció addig tart, míg szükség lesz az Önök által elhelyezett meleg lábbelikre.

meleg lábbeliB. Fülöp Erzsébet színművész elsőként tette ki a zöld polcra a két pár csizmát, amit a rászorulóknak szánt, mi pedig rögtön meg is kérdeztük, hogy mi vezérelte, hogy e nemes célhoz hozzájáruljon? „Mostanában mind ilyen karitatív akciókban gondolkodom. Örülök, hogy kifejezhetem ezt akár ilyen szervezett formában is. Sajnos nem kéne decemberhez és az ünnepekhez kötni a jótékonykodást, mert a Dalai Lámát idézve, a szívnek a jósága nem vallásfüggő.”

Kiss Bora színművész szintén az elsők között hozta el azt a bundáscsizmáját, amelyikben a Mágnás Miskában játszott. „Nagyon meleg lábbeli, és ezért nehéz volt benne játszani” – vallja. Mi reméljük, hogy a fagyos téli napokon valakinek nagyon jól fog majd. Valószínű már gazdára is talált.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Bódizs Edit
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink