Megszerezte első Európa kupabeli győzelmét a Sepsi SIC

A sepsiszentgyörgyi kosárlabdacsapat hazai pályán, a Sepsi Arénában fogadta tegnap a lengyel Enega Torun együttesét. Az arénát több ezer sepsiszentgyörgyi szurkoló töltötte meg, akik fergeteges hangulatot teremtve biztatták kedvenc csapatukat. A görcsös kezdést követően lendületet vett a Sepsi SIC és végig lendületesen játszottak, de a lengyelek se adták könnyen magukat. A mérkőzés végén a Sepsi SIC 71 – 49 arányban győzedelmeskedett az Energa Torun ellen, ezzel megszerezte első Európa Kupabeli győzelmét.

Ahhoz, hogy versenyben maradjon azaz fenntartsa a csoportból való továbbjutás esélyét a zöld-fehér csapatnak legalább 16 pontos győzelmet kellett aratnia, de lendületes játékának köszönhetően 22 pont különbséggel bizonyult jobbnak mint a lengyel csapat. A mérkőzést követően Zoran Mikes edző elégedetten nyilatkozva azt mondta: boldog azért, hogy végre sikerült nyerni az Európa-kupában, köszönhetően a fantasztikus csapatnak és a szurkolóknak.

A Sepsi SIC számára most egy rövid szünet következik, ami alatt alaposan fel szeretnének készülni a következő két mérkőzésre. A sepsiszentgyörgyi kosárlabdacsapat az Európa-kupában a szlovák Pieštanské Čajky csapatát fogadja a Sepsi Arénában.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Kovács Péter
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

HíRNEGYEDÓRA

Live Video

Partnereink