Megszakadt a Sepsi OSK veretlenségi sorozata

Megbotlott a Sepsi OSK élvonalbeli focicsapat. Hétfőn este, hazai pályán veszített a Concordia Chiajna ellen és lecsúszott egy helyet a labdarúgó 1. liga alsóházának ranglistáján. Ezzel megszakadt a sepsiszentgyörgyi focicsapat hét forduló óta tartó veretlenségi sorozata.

A hétfő esti Concordia Chiajna elleni 2-0-ás vereség azért is érte hideg-zuhanyként a háromszéki szurkolókat, mert legutóbb a piros-fehér csapat fölényesen nyert a Bukaresti Dinamó ellen, így reménykedtek abba, hogy meg tudják verni a gyengébb játékerőt képviselő chiajnai csapatot is. A sepsiszentgyörgyi stadionban ismét telt ház előtt zajló mérkőzés gyengén kezdődött a hazaiak számára, ezzel szemben a vendégcsapatnak már az összecsapás 28. percében sikerült kapuba találnia.

A második félidőben Eugen Neagoe edző két cserét is végrehajtott, Filipe Olivierat és Hadnagy Attilát is pályára küldte. Ez a döntés gólt is eredményezett, amit viszont a bíró nem adott meg, miután a partjelzőtől azt a – nagy valószínűséggel hibás – jelzést kapta, hogy a gólpassz a alapvonalon túlról érkezett a kapuba rúgó Hadnagy Attilához. Ezt követően ismét a Concordia Chiajna-nak kedvezett a játék állása, hiszen a 66. percben Paul Batin-nak sikerült a sepsiszentgyörgyiek kapujába találnia. A sepsiszentgyörgyi csapat nyolc forduló óta az első vereségét volt kénytelen elkönyvelni, így a labdarúgó 1. Liga alsóházának 4. helyére esett vissza. A következő fordulót szombaton 13 órától játssza a Sepsi OSK, amely az FC Voluntari otthonába látogat.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Kovács Zsolt
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

TURISZTIKAI MŰSOR – TÜNDÉRKERT

Live Video

Partnereink