Marosvásárhelyen koncertezett a legendás Piramis

A legendás magyarországi együttes, a Piramis idén Erdélyben sok helyen megfordult (voltak Déván, Széken, Szentegyházán), a múlt hétvégén Marosvásárhelyen koncerteztek a Borfesztivál keretében, a ligetben. Az együttes már nem a régi felállásban játszik, énekese már rég nem Révész Sándor, hanem majdnem tíz éve Nyemcsók János, Csoki, aki hosszú rockzenei karrier után vált a csapat szólistájává. Régi álma teljesült ezzel, mert ifjúkorában ő maga is Piramis rajongó volt.

Arra a kérdésre, hogy új dalok születnek-e mostanában Nyemcsók János azt válaszolta, hogy próbálkozások vannak, de ő azt látja, hogy a közönség ilyen koncerteken inkább a régi dalokat, az együttes erős repertoárját várja, amely slágerekből áll, a Szállj fel-t, a Becsületet, a Kóbor angyalt, és azoknak örül igazán. Viszont rengeteg dal van, amit nem játszanak, az Erotika lemeznek számos dalát soha nem játsszák, ilyen például a Vágyakozás, ami Csokinak egyik kedvence, de nem tudja hogyan fogadná a közönség.

Annak ellenére, hogy az együttes tagjai hetven év körüliek, idén február óta folyamatosan turnéznak, van úgy hogy heti három-négy fellépésük van. Nyemcsók János szereti amit csinál, nagyon nagy alázattal és hittel csinálja, és köszöni a közönségnek, hogy elfogadták. A dalokat szeretné úgy átadni, ahogy azok lemezen hallhatóak, nem akar spórolni a hangjával.

A csapatnak most ez volt az utolsó állomása, tartanak egy hónap szünetet, aztán a koncertsorozatot Budapesten folytatják.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

TURISZTIKAI MŰSOR – TÜNDÉRKERT

Live Video

Partnereink