Könyvturi a Teleki Téka nyitott polcain

Június 12-én első alkalommal szervezik meg Marosvásárhelyen a Könyvturi a szabad polcon eseményt, amelynek célja a Teleki Téka Nyitott könyvespolcának népszerűsítése, elsősorban a fiatalok körében.

A szervezők a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem elsőéves Impresszárió mesterképzéses diákjai, akik június 12-én, kedden, délután 16 órától 19 óráig várják az érdeklődőket a Teleki Téka udvarára. Az általuk külön e célra összegyűjtött könyvekből minden érdeklődő felfrissítheti otthoni könyvtárát, elhozhatja már nem használt könyveit, és válogathat több száz könyv közül.

Az esemény kiegészítő programpontjaként 17 órától Kult-turi címen egy kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül, amelynek központi témája a kultúra ma, meghívottak Brassai Eszter, Fülöp Tímea, Lázok Klára, Purosz Leonidasz és Szabó Róbert Csaba, moderátor Kurta Kinga.

Akik nem használt könyveiket szeretnék már korábban leadni, június 12-ig megtehetik a Teleki Téka helyszínén (Bolyai utca 17. szám), keddtől péntekig 10 és 18, illetve szombaton és vasárnap 10 és 13 óra között. A program kiemelt partnere a Teleki Téka, további partnerek a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem, illetve a Látó Szépirodalmi Folyóirat. Médiapartner a Marosvásárhelyi Rádió.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink