Kezdődik a Reflex színházi fesztivál

Holnap délutántól két héten át kortárs színházi maratonra kerül sor Sepsiszentgyörgyön. A Reflex3 színházi fesztivál nyitónapján, szerdán, 18 órától a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben csoportos kiállításra kerül sor a szék a művészetben témában.

A fesztivál nyitókoncertjét a vonós hangszereket megszólaltató, bécsi radio.string.quartet adja szerda este 8 órától a színház nagytermében. A szervezők szerint nagy az érdeklődés a fesztivál zárókoncertje, a Rotfront együttes fellépése iránt is, ezekre még lehet jegyet vásárolni. A Reflex3 Nemzetközi Színházi Fesztivál 9 válogatott előadást és 10 kísérőrendezvényt kínál március 18 és 31-e között. Bár a legtöbb előadásra hamar elkapkodták a jegyeket, vannak még olyan darabok, amelyre lehet még belépőt vásárolni a jegyirodában vagy a www.biletmaster.ro oldalon.

A litván Oskaras Koršunovas Színház Miranda című előadására, és az Újvidéki Színház Opera ultima című produkciójára vannak még szabad helyek. Emellett az öt magyar nyelvű, sepsiszentgyörgyi színházi társulat, Tamási Áron színház, az M Studio mozgásszínház, a Háromszék Táncegyüttes, a Cimborák Bábszínház, az Osonó Színházműhely fesztiválelőadásaira is lehet még jegyeket váltani, tájékoztatnak a szervezők.
MVR/Kovács Zsolt

 

Forrás: erdely.ma
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink