Kérdésessé vált a Lugos-Déva autópálya építésének folytatása

Felbonthatják a szerződést az A1-es jelzésű autópálya harmadik szakaszán, annak ellenére, hogy itt a kivitelezési munkálatok több mint 80 százaléka lezárult már – erre hívja fel a figyelmet a Facebook közösségi oldalon közzétett közleményében a Pro Infrastruktúra Egyesület.

A közúti infrastruktúrát kezelő országos vállalat képviselői villámellenőrzést tartottak a Lugos-Déva autópálya 3-as és 4-es szakaszán, megállapították: mindkét részen gondok vannak. Az építő cég rosszindulatot feltételez a közúti infrastruktúrát kezelő országos vállalat részéről, mivel az nem vette figyelembe, hogy ünnepi időszak közeledtével az építők is szabad napot vesznek ki.

A Pro Infrastruktúra Egyesület úgy véli, a vállalat valójában okokat keres a szerződés felbontására az építő céggel. Ez a lépés viszont súlyosan érintené a Lugos-Déva autópálya építését. Az érintett szerződés értéke megközelítőleg 580 millió lej, Áfa nélkül, a munkálatokat 2016 májusában kellett volna véglegesíteni – írja honlapján a közúti infrastruktúrát kezelő országos vállalat.

Forrás: Agerpres
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink