Jó tudni, hogy a blues örök és halhatatlan

,,Jimi Hendrix, Beatles, John Mayer, Michael Jackson is velünk Kottázott!”

Nagyszerű, teltházas koncerttel zártuk a februári hónapot a Kottában, a sepsiszentgyörgyi White Betty zenekar volt a vendégünk. A kitűnő zenészek a blues, jazz és funky stílusú saját dalok mellett, bátran hozzányúlnak Jimi Hendrix, Beatles, Michael Jackson, Janis Joplin, Jamiroquai legismertebb alkotásaihoz, és teszik ezt úgy, hogy szinte alig ismerünk rá az eredeti dallamvilágra.

Különben a csapat tagjai mind tapasztalt zenészek, akik nagyon szeretnek játszani, improvizálni, örömzenélni, viccelődni, történeteket mesélni. A koncert alatti beszélgetésekből az is kiderült, hogy a csapat frontemberének, Tinca Teddynek, nagyon nagy élmény volt, egy álom valósult meg azzal, hogy olyan neves előadókkal, zenészekkel játszott együtt, mint Földes László Hobo, Ferenczi György, vagy A. G. Weinberger.

Jó tudni, hogy a blues műfaja örök és halhatatlan, hiszen ez vasárnap este is bebizonyosodott: Tinca-Laura Zan, Tinca Teddy, Kerezsi Csongor, és Kovács Zsolt kollegánk, köszönjük a fergeteges koncertet, és a műsoridőn kívüli ráadást, amellyel megörvendeztettetek bennünket, és a közönséget.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

JÓ REGGELT, ERDÉLY!

Live Video

Partnereink