Idén még színesebb lesz a Double Rise

Június 29-e és július 2-a között zajlik Torockón a Double Rise összművészeti fesztivál második kiadása – tájékoztattak mai közleményükben a szervezők.

A fesztiválon idén nem csak erdélyi és magyarországi együttesek lépnek fel. A záróbulin például a balkáni zenét játszó Boban Markovic Orkestra rézfúvós banda muzsikál. A Székelykő lábánál fekvő településen 15 fesztiválhelyszínen több mint száz nappali programot, valamint egy kis- és egy nagyszínpadon koncertek sorozatát kínálják a szervezők.

A nappali programok között lesznek kiállítások, színházi előadások, író-olvasó találkozók, íjászat és filmvetítések, gondoltak a gasztronómiai élményekre vágyókra, a borkedvelőkre, valamint a kisgyermekes családokra is. Utóbbiak számára a fesztiválóvoda biztosítja a kikapcsolódás lehetőségét.

A torockói nagyszínpadon lép fel a többi között a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Kistehén, a Bagossy Brothers Company és a Margaret Island, és itt állhat a közönség elé a Muzsikás Együttes, Lajkó Félix és az Óperentzia, valamint a Csík zenekar is. A fesztivál folkudvarában koncertezik a többi között Szalonna és bandája, a Tokos zenekar, a Parno Graszt.

Forrás: MTI
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

DÉLELŐTTI RÁDIÓÚJSÁG

Live Video

Partnereink