Havazás várható az ország egész területén

Eső, havas eső, havazás és erős szél várható holnap estig az ország egész területén – figyelmeztet az Országos Meteorológiai Igazgatóság.

A szakemberek szerint ma reggeltől holnap este 9 óráig a hőmérséklet erősen visszaesik, eső, havas eső, havazás és erős szél várható az ország egész területén. A közlekedést ónos eső nehezítheti, különösen az ország déli régiójában.

Narancssárga jelzésű árvízriadó van érvényben az ország 5 megye folyóinak vízgyűjtő medencéjében, 22 megyében pedig sárga jelzésű figyelmeztetés lépett érvénybe tegnap.

Az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet által kiadott harmadfokú árvízriadó ma este 8 óráig érvényes az Olt Brassó és Szeben megyei szakaszán, a Kraszna középső és alsó szakaszán, valamint a Berettyó folyó középső és alsó szakaszán. Ugyancsak ma este 8 óráig érvényes, másodfokú vízügyi riasztás van érvényben többek között a Visó, az Iza, a Túr, a Lápos, a Kraszna, a Nagy-Szamos, az Aranyos, a Maros, a Kis-Küküllő, a Nagy Küküllő, a Călmăţui, a Vedea  és Argeş folyókra.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

KERTBARÁTOK / AGRÁRGAZDA

Live Video

Partnereink