Figyelmeztetés nélkül függesztették fel a Népszabadságot

Mától felfüggeszti a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását, illetve felmentik a laphoz tartozó területeken dolgozókat a munkavégzés alól, a szerződéses partnerek szolgáltatásait pedig időlegesen felfüggesztik – közli a Mediaworks.

Az MTI-nek azt nyilatkozta a társaság képviselője, hogy a lap új koncepciójának kialakításáig függesztik fel a tevékenységet. Ugyanakkor a vezetőséget is lecserélét, Katona Viktort nevezték ki a Mediaworks Zrt. megbízott vezérigazgatójává, aki a saját kérésére távozó Rónai Balázs feladatait veszi át. A Mediaworks tájékoztatása szerint az előfizetőknek a Népszabadság helyett más kiadványukat, illetve az előfizetésből a felfüggesztés idejére eső rész visszafizetését ajánlja fel a kiadó. A lap hétvégi száma még megjelent, azonban a nol.hu ma reggel már nem volt elérhető az interneten.

A Mediaworks közleménye szerint a Népszabadság példányszáma az elmúlt tíz évben 74 százalékkal, azaz 100 ezer példányt meghaladó mértékben csökkent, aminek következtében a lap 2007 óta több mint 5 milliárd forint veszteséget.

Forrás: MTI
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

DÉLUTÁNI RÁDIÓÚJSÁG

Live Video

Partnereink