Fedezd fel Erdélyt a GoTransylvania megújult alkalmazásával

Elérhető a GoTransylvania alkalmazás új kiadása. Az aktuális változat teljesen új dizájnt kapott és a tartalom is kiegészült több helység adataival és képeivel. Emellett új funkciók is elérhetők a három nyelvű alkalmazásban, amely jelenleg az egyedüli turisztikai okos kalauz, ami egész Erdély területét próbálja lefedni folyamatosan bővülő tartalommal és funkciókkal.

A GoTransylvania jelenleg egy informatív alkalmazás, amelynek a főoldaláról könnyen elérhetőek a beállítások, a pánik gomb, a partnerek. Az alkalmazásban a felhasználó a „Helységválasztó” és „Régióválasztó” segítségével tud válogatni a feltöltött helységek és régiók között.

Minden régióban és helységben kategóriák találhatók, amelyeken belül Múzeumok, Templomok, Szálláshelyek, Vendéglátó egységek, Természeti látványosságok, Panorámák, Szórakozási lehetőségek vannak listázva, amelyek egy összetett térkép segítségével könnyen átláthatóvá és elérhetővé válnak a látogatók számára.

Amennyiben valaki nem tudja eldönteni, hogy mit kezdjen az alkalmazáson belüli tartalmakkal, segít a pánik gomb, amely által a minket érdeklő tevékenységek kiválasztását követően az alkalmazás kilistázza azokat a célpontokat, ahol az illető tevékenységek elérhetők.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Sztereotipp

Live Video

Partnereink