• FM: 106,8 Mhz • 96 Mhz • 92,3 Mhz
  • AM: 1323 Khz • 1197 Khz • 1593 Khz
My Social Profile
Marosvásárhely, Romania
  • Valuta árfolyam

  • EUR4.9715 RON
  • USD4.5614 RON
  • GBP5.8088 RON
  • HUF1.2606 RON

Vedd kezedbe az életed! , szépséged

– Pearl Mentor Program-

A marosvásárhelyi Pearl Beauty Stúdió hosszútávú mentor programot indít “Vedd kezedbe az életed” címen hátrányos helyzetű, szegény sorsú vagy árva fiatalok megsegítésére!  A program keretén belül ingyenes helyeket ajánl föl a Kéz- és Lábápoló/Műkörömépítő alapképzésekre.

A  Pearl Mentor Program a következőket írja:

,,Ezúton szeretnénk mesterséget biztosítani számukra, amely lehetővé tenné elhelyezkedésüket és megélhetési lehetőséget nyújtana.

Nem utolsó sorban pedig elismerést, tiszteletet, csodálatot váltana ki az illető környezetéből. Hiszen a manikűrözés kézügyességet, szépérzéket, kreativitást igénylő, szakma. Vannak, akik művészi szinten űzik. Biztosan sokan találkoztak a hallgatók közül olyan manikűrökkel, amelyekről sugárzott a művészet: amelyeken észrevehető volt a tudatos kompozíció, harmonizáltak a színek, egyensúlyos volt a minták használata, különleges rajztehetségre vallott a díszítés vagy éppen a díszítések hiánya tett zseniálissá egy-egy munkát. Az ilyen manikűrök mögött nem csupán manikűrösök, hanem művészeklelkek, alkotó emberek állnak. Aki tehát megtanulja a mesterséget, az egy kicsit művész is lesz a saját szakmájában, különösen, ha szabadjára engedi kreativitását, képzelőerejét és nem trendeket másol, hanem trendeket teremt.

Alapképzéseink indulnak Csíkszeredában, Marosvásárhelyen és Kolozsváron. Ezek időpontjai, képzési időtartamai városonként változnak. A mentor program minden említett városban működik, ahol tanfolyamokat szervezünk. Tehát a jelentkezők kiválaszthatják a lakhelyükhöz legközelebb eső várost, ahol tanulni szeretnének.

Két módon lehet a programra jelentkezni: árvaházakból vagy pályázati úton:

  1. Azon fiatalok esetében, akik bentlakásos nevelő intézetekből  szeretnének jelentkezni, azt látjuk járható útnak, ha a nevelőjük, házfőnökük fölveszi velünk a kapcsolatot: telefonon vagy e-mailben. A marosvásárhelyi központ telefonszáma: 0732 424 330, e-mail címe pedig: office@cursuriunghii.ro. Előzetes egyeztetés után kiszállunk az adott házba és kiválasztjuk a jelentkezőket. Fontos, hogy tanfolyamainkra csak olyan személyek iratkozhatnak be, akik már betöltötték a 18 évet!
  2. A hátrányos helyzetű, szegény környezetben élő fiatalok számára pályázatot hirdetünk a “Vedd kezedbe az életed!” Pearl Mentor Program keretén belül. Erre pályázhat:

-Akinek nehéz sorsa van és önerőből nem tudná kifizetni a költségeket;

-Aki megfelelő kézügyességgel rendelkezik;

-Aki olyan mesterséget szeretne elsajátítani, amely megélhetést biztosítana, elismerést hozna és sok örömet tartogatna számára;

-Aki vonzódik a széphez és érez magában egy kis kreativitást;

-Aki betöltötte a 18 évet!

Aki pályázati úton szeretne jelentkezni, hívjon minket a 0732 424 330-as telefonszámon, vagy írjon az office@cursuriunghii.ro e-mail címre és mi készségesen ellátjuk további információval!’’

 

Sántha Júlia rendezvényszervező és Kunzer Rudolf programmenedzser a szépségről ás a Vedd kezedbe az életed! Mentorprogramról: