Elrajtolt az Xterra tereptriatlon bajnokság Marosvásárhelyen

Ma reggel elrajtolt a Marosvásárhelyen megrendezett nemzetközi Xterra tereptriatlon bajnokság romániai szakasza. A háromnapos sportünnepély futóversenyekkel kezdődött. Gyerekek számára 1 és 2 km-es távon, a felnőttek pedig 3,12 és 24 km-es terepfutó versenyen állhattak rajthoz.

A szombati viadalon, amely reggel 9 órakor kezdődik a Víkendtelepen 1,5 kilométeres úszásból, 30 kilométeres kerékpározásból és tíz kilométeres futásból áll. A háromnapos viadal programjában ma erdei futóverseny és éjszakai futóverseny és úszóverseny szerepel, vasárnap féltávú tereptriatlon versenyt szerveznek kezdők és amatőrök számára. A holnapi tereptriatlon verseny egyben románia országos bajnoksága és a triatlon Román kupa utolsó állomása is lesz.

A mai Xterra trail run, erdei futóverseny 25 km-es versenyét a cseh Roman Kocurek nyerte a marosvásárhelyi Tams Viorel előtt. A harmadik helyen Szokolszky István végzett. A hölgyek hasonló távú versenyén Gábor Tünde bizonyult a leggyorsabbnak, Bálint Anikó és Moldovan Larisa előtt.

A 12,5 km-es verseny végeredménye:

Férfiak:

1. Csuka Tamás
2. Varga Zoltán
3. Macarie Mihai

Nők:

1. Schinker Sigrid (GER)
2. Radu Eva
3. Bobis Hadas

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

KONTRASZT

Live Video

Partnereink