Eljárás indult a Dan Condrea rejtélyes halálának ügyében

Folytatta ma reggel a helyszíni szemlét a rendőrség a fertőtlenítőszer-botrányban érintett Hexipharma vállalat tulajdonosának, Dan Condreának a balesete ügyében.

Bűnügyi eljárás is indult gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. A vizsgálattal a Főügyészség foglalkozik mától, ugyanazok az ügyészek veszik át, akik a Hexipharma vállalat ellen kezdeményezett bűnügyi vizsgálatot vezetik. Augustin Lazăr legfőbb ügyész megerősítette, hogy ma kellett volna kihallgatni Dan Condreát a hígított fertőtlenítőszerek ügyében. A főügyész szerint a Hexipharma tulajdonosa tudta, hogy ma valószínűleg közlik vele a bűnügyi eljárás elkezdésének tényét, és a becsült károk összegét. Augustin Lazăr hozzátette: a rendelkezésre álló adatok eléggé egyértelműen arra utalnak, hogy a balesetben elhunyt személy Dan Condrea. A vizsgálatok során igyekeznek kideríteni azt is, hogy valóban baleset történt vagy öngyilkosság.

Amint arról beszámoltunk, autóbalesetben elhunyt tegnap este a Hexipharma tulajdonosa. A rendőrségi jelentések szerint Dan Condrea autója fának ütközött. Szemtanúk azt állítják, nagy sebességgel haladt a gépkocsi, mielőtt a fának csapódott volna, féknyomokat nem találtak a helyszínen. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. A felismerhetetlenségig összetört az arca, a nála talált iratok alapján következtettek arra, hogy Dan Condrea az áldozat, utólag pedig felesége is azonosította ruhái alapján.

Forrás: Agerpres
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

DÉLUTÁNI RÁDIÓÚJSÁG

Live Video

Partnereink