Elfogadták a büntető törvénykönyveket módosító kormányrendeletet

A kormány keddi ülésén elfogadta a Büntető törvénykönyvet és a Büntető perrendtartási törvénykönyvet módosító és kiegészítő sürgősségi kormányrendeletet – jelentette be Florin Iordache igazságügyi miniszter.

A sürgősségi kormányrendelet módosítja és kiegészíti a Büntető törvénykönyvet és a Büntető perrendtartási törvénykönyvet. Gyakorlatilag ezzel a rendlettel összhangba hoztuk a büntető törvénykönyveket az Alkotmánybíróság határozataival, amit vagy a kormánynak, vagy a parlamentnek kellett megtennie – nyilatkozta Florin Iordache a Victoria-palotában.A kormány keddi ülésén elfogadta a Büntető törvénykönyvet és a Büntető perrendtartási törvénykönyvet módosító és kiegészítő sürgősségi kormányrendeletet – jelentette be Florin Iordache igazságügyi miniszter.

‘A sürgősségi kormányrendelet módosítja és kiegészíti a Büntető törvénykönyvet és a Büntető perrendtartási törvénykönyvet. Gyakorlatilag ezzel a rendlettel összhangba hoztuk a büntető törvénykönyveket az Alkotmánybíróság határozataival, amit vagy a kormánynak, vagy a parlamentnek kellett megtennie – nyilatkozta Florin Iordache a Victoria-palotában.

Forrás: Agerpres
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

KULTÚRPRESSZÓ

Live Video

Partnereink