Életét vesztette a Petromidia-robbanás egyik sérültje

Életét vesztette a Petromidia kőolaj-finomítónál történt tegnapi robbanás egyik sérültje – jelenti a Digi24 hírtelevízió.

A 48 éves férfi teljes testén harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Egy másik hasonló korú férfinek a Bagdasar Arseni Kórházban másod- és harmadfokú égések borítják teste 25 százalékát, az orvosok szerint állapota súlyos, mert felső légúti járatai is megsérültek.

A másik két sebesült másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. A súlyos sérültek a reggel érkeztek meg a fővárosba. Kettejüket az Égési Sérülések Kórházában, egyiküket a Bagdasar Arseni Kórházban kezelnek.

Mint arról beszámoltunk, tegnap délután robbanás történt a Navodari-i Petromidia kőolaj-finomítóban. A robbanást tűz követte. A balesetben négyen súlyosan megsérültek, és ketten füstmérgezést kaptak. Az este a Konstanca Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség közölte: nem kerültek veszélyes vegyi részecskék a levegőbe a robbanás nyomán.

A konstancai ügyészek bűnvádi eljárást indítottak a Navodari-i Petromidia kőolaj-finomítónál történt tegnapi robbanás kapcsán.

Forrás: Agerpres
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

DÉLUTÁNI RÁDIÓÚJSÁG

Live Video

Partnereink