Eddig csak ígéreteket kaptunk, korcsolyapályát nem

Minden évben nagy reményekkel indulunk a téli időszaknak a marosvásárhelyi fedett műjégpálya kapcsán, bár 2016-ban még online aláírásgyűjtésbe is kezdett két jégkorongozó gyermek édesanyja az ügy érdekében, az ígéretek ellenére azonban még mindig nincsenek a megnyitásra vonatkozó konkrétumok.

„Ha végig gondoljuk az elmúlt 8-10 évet már nagyon sokszor megígérték, hogy befejezik a korcsolyapályát.” – mondta rádiónknak Horváth Attila a Maros Sportklub edzője, aki azt is elmondta, hogy a volt sportminiszter, Mihai Dunca hagyta jóvá azt, hogy a befejezéshez nélkülözhetetlen felmérést elvégezzék, a számítások elvégzése szükséges ugyanis ahhoz, hogy a munkálatok tekintetében meg tudják határozni az összegeket.

Az eltelt évek alatt sajnos a korcsolyapálya állaga eléggé megsínylette ezt a dolgot, ezért van szükség az állapotfelmérésre.

Az összegek kiutalását pedig vagy a kormánytól, vagy a sportminisztériumtól igényelheti a Maros Sportklub. Horváth Attila hozzá tette, hogy a felmérések már megkezdődtek, arra azonban nincs garancia, hogy ebben a politikai helyzetben az új sportminiszter prioritásnak tekinti majd a marosvásárhelyi korcsolyapályát.

Riporter Rózsa Sára.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

ZENÉS ÜZENETEK

Live Video

Partnereink