Dragnea szerint az ellene indult eljárás egy lejáratási kampány része

Elővették a nehézfegyverzetet, miután a népszavazásos ügy nem érte el célját – mondta a Szociáldemokrata Párt elnöke az Országos Korrupcióellenes Ügyészség újabb bűnvádi eljárásáról

Egy tegnap esti tévéműsorban úgy nyilatkozott, hogy már akkor meg kellett volna törnie, amikor 2016-ban elítélték a népszavazás ügyében. De párttársai mellé álltak, együtt döntöttek a párton belül és mentek előre – nagy nyereséget könyveltek el a helyhatósági választásokon és elsöprő győzelmet a parlamenti választásokon – fejtette ki Liviu Dragnea. A párt elnöke szerint sokan megijedtek a kormányprogramjuktól, amelyet nagyon jól összeállítottak és nehezen kivitelezhető.

Dragnea szerint tavasszal vették elő a nehézfegyverzetet, és elkezdtek beszélni Brazíliáról, a Belináról, a Tel Drumról, hogy a közvéleményt arra hangolják, hogy egy újabb eljárásnak kell indulnia ellene, amely által megtörhet. Liviu Dragnea alsóházi elnök ellen bűnözői csoport létrehozása, hivatali visszaélés és csalás gyanújával indított bűnvádi eljárást az Országos Korrupcióellenes Ügyészség.

Forrás: Agerpres
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

JÓ REGGELT, ERDÉLY!

Live Video

Partnereink