Családi tökfesztivált rendezett a Női Akadémia

20171028_163814_resized (1)Családi tökfesztiválra hívta meg a hétvégén a kicsiket és nagyokat a Női Akadémia a Marmed járóbeteg rendelő udvarára. Koreck Mária, a Női Akadémia vezetője szerint az idő egy kicsit megijesztette az embereket, ezért jöttek el kevesen, habár szombaton délután, a rendezvény ideje alatt, kisütött a nap. Tőle megtudtuk, hogy először kerül sor ilyen jellegű rendezvényre: “Biztos, hogy mások szerveztek hasonlót, mostanában iskolákban is tököt faragnak, ezért úgy gondoltuk meghívjuk azokat, akik szeretnek ilyesmivel foglalkozni, főleg mert van a Női Akadémiának egy Ügyes kezek nevű csapata, és azt gondoltuk, hogy a tökdiszítés, tökfaragás is ide kapcsolódik, a gyerekek, a családok örömére”.

A Zólyomi család tagjaival is beszélgettünk, apuka rajzolta ki a töklámpás “arcát”, a gyerekek pedig kitakarították, kiszedték tök a belsejét. Abban is megegyeztek, hogy hazaviszik, mécsessel vagy gyertyával kivilágítják, és kiállítják otthon az udvaron.

Az akción részt vette Mártha Orsolya orvosnő is, házigazdaként, de főleg mint a Női Akadémia tagja, aki így nyilatkozott: “Nyilván az önmagában jó dolog, az hogy itt vagyunk szombat délután a szabadban, és örvendünk annak, hogy jó idő van, és annak, hogy újra gyerekek lehetünk egy tökfaragás erejéig, hiszen a hét folyamán senkinek nincs arra ideje, hogy kiengedjen. Sajnálom, hogy nem vagyunk többen, de minden kezdet nehéz, de reméljük lesz folytatása!”

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink