Chameleon Jazz Band – jó zenébe bújtat Marosvásárhelyen

A budapesti és bécsi telt házas előadások után Marosvásárhelyen várja újévi koncertjére a közönséget a Chameleon Jazz Band szombaton (január 12) este 7 órától a Kultúrpalota kistermében.

A dallamos jazz és könnyűzene budapesti nagykövetei különleges repertoárral készülnek! A saját hangszerelésű, ismert slágerek ezúttal finom jazzes beütéssel, de popzenei alapokon szólalnak meg. A másfél órás szórakoztató show minden korosztályt magával ragad: a legdögösebb ritmusok és a fülbemászó melódiák egy közvetlen hangulatú este keretében nyújtanak igényes kikapcsolódást.

A tematikus koncertjeiről híres Chameleon Jazz Band az elmúlt években 50 európai város közönségét szórakoztatta pezsgő hangulatú műsoraival, most sem lesz ez másképp! Egyszerre idézik meg New Orleans füstös bárjainak hangulatát, a funky és a disco fénykorát és a dallamos jazzvilág lágy ringását.

Ünnepeljük együtt az újévet az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművész és lendületes csapata, a Chameleon Jazz Band társaságában. Happy 2019!

A KULTÚRPRESSZÓ műsorban a zenekar művészeti vezetőjével, Bálint Rezsővel beszélgettünk:

Szerkesztő-műsorvezető: Kányádi Orsolya és Kiss Dénes

 

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

HíRNEGYEDÓRA

Live Video

Partnereink