Búcsúznia kell a Sepsi SIC-nek az Európa Kupától

A törökök visszavágtak a Sepsi SIC kosárlabdacsapatnak, amely ezzel a vesztes mérkőzéssel el is búcsúzott az Európa Kupától.

Szerdán a törökországi Mersin BSB otthonában lépett pályára a sepsiszentgyörgyi női kosárlabdacsapat. A Sepsi SIC a győzelem reményével utazott Törökországba, hiszen a Mersin BSB csapatát hazai környezetben már sikerült megverniük. Ugyanakkor annak tudatában küzdöttek, hogy az Európa Kupába való további szerepléshez győzelemre van szükségük. Ennek ellenére ezúttal nem sikerült legyőzni törököket. Az első negyedben még szoros volt az állás, a csapatok felváltva vezettek, de a második negyedben a Mersin BSB-nek sikerült elhúznia.

A szünetben Zoran Mikes edzőnek sikerült felráznia tanítványait, hiszen a harmadik játékrészben a Sepsi SIC ledolgozta hátrányát. A mindent eldöntő negyedik negyedben azonban ismét török uralom volt, így a Mersin BSB 71–61-re nyert a Sepsi SIC-el szemben. A zöld-fehér csapat még játszik egy mérkőzést az Európa Kupa sorozatban, december 13-án, csütörtökön a Sepsi Arénában fogadja a török Ormanspor csapatát. A hazai bajnokságban hibátlan Sepsi SIC vasárnap 19 órától a sereghajtó Kolozsvári Universitateát látja vendégül.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Kovács Zsolt
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink