Bemutatták a Sepsi-OSK új edzőjét

Eugen Neagoe lett az első ligás Sepsi-OSK labdarúgó csapatának új vezetőedzője. Ezt ma délelőtt sajtótájékoztató keretében jelentette be Diószegi László klubelnök.

Edzőként az Universitatea Craiovánál kezdte pályafutását, de irányította a Zsilvásárhelyi Pandurii-t, a Bukaresti Steauát, a román válogatott másodedzője is volt. Legutóbb a Jászvásári Poli CSM-t edzte, a tavalyi bajnokságban az alsóházi rájátszást megnyerve a hetedik helyen zárta a pontvadászatot a moldvai együttessel.

Eugen Neagoe a ma délelőtti bemutatkozó sajtótájékoztatón elmondta, nem lesz könnyű a nyáron meghatározott célkitűzést elérni, de tisztában van azzal, hogy mire vállalkozott. Jászvásáron sikerült 14 meccset nyerni zsinórban a tavalyi alsóházi rájátszásban, nem garantálom ugyanezt itt is, de megpróbáljuk. Egyelőre meg szeretném ismerni a csapatot, majd aztán gondolkozunk azon, hogy kell-e változtatni a kereten. Két játékos megkapja a lehetőséget, hogy bizonyítson, télen majd döntünk a változtatásokról. Fantasztikus dolgokat hajtottak végre itt Sepsiszentgyörgyön, a város és a klub megérdemli, hogy az első ligában maradjanak. Az új edző már tegnap este megérkezett Sepsiszentgyörgyre, ma pedig találkozott a játékosokkal is.

Nagy Sándor és Kulcsár László, akik Valentin Suciu távozásával ideiglenesen átvették az együttes irányítását, a továbbiakban is a Sepsi OSK-nál fog dolgozni

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

HíRNEGYEDÓRA

Live Video

Partnereink