Bajnokcsapat ellen lép pályára a Sepsi OSK

Nehéz időszakon van túl a Sepsi OSK focicsapat, amelyet megérintett a Botosani elleni 5-1-es vereség, mutatott rá sajtótájékoztatóján Valentin Suciu edző, aki szerint legutóbbi mérkőzésükön sok egyéni és védekezésbeli hibát követtek el a játékosok, ezeket igyekeztek kielemezni, hogy a jövőben elkerülhessék.

„A sepsiszentgyörgyi focisták többet kell akarjanak és nem egyéni játékban, hanem csapatban kell gondolkodjanak. Jobban kell bízzanak magukban és tehetségükben, hiszen többre képesek mint amit eddig mutattak. Ha fegyelmezetten betartják az edzői utasításokat és csapatban gondolkodnak, akkor nem lehet nagyobb baj szombaton”, sorolta elvárásait Valentin Suciu.

A piros-fehér csapat edzője emlékeztetett, hogy szombaton a brassói Tineretului stadionban fogadják a bajnok Konstancai Viitorul csapatát, amely nehéz ellenfélnek ígérkezik. Az időjárás se lesz kedvező, hiszen a mérkőzés időpontjában akár 40 Celsius fokos hőmérséklet is várható, amely a pályán 8-10 fokkal lehet magasabb, mutatott rá Valentin Suciu.

Claudiu Herea középpályás nem lesz könnyű helyzetben szombaton, hiszen testvére, Ovidiu ellen lép pályára, aki a Viitorul csapatában játszik. A Sepsi OSK-t erősítő Claudiu a sajtótájékoztatón elmondta: mindketten profi játékosok ezért a legjobbat fogják nyújtani saját csapatuk számára. Szerinte a Sepsi OSK számára viszont előnyt jelenthet, hogy népes és lelkes hazai közönség előtt lép pályára szombaton az este fél hétkor kezdődő mérkőzésen.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Kovács Zsolt
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink