Az urológus válaszol

A Marosvásárhelyi Rádió szerdán délelőtt 10.15-kor kezdődő Miben segíthetünk? című műsorának meghívottja dr. Vass Levente urológus, aki a prosztata- és vesebántalmakkal, húgyúti problémákkal kapcsolatos kérdésekre válaszol. A műsor idején a hallgatók is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe. Hívható telefonszámok: 0265 222 022 vagy 0365 424 434, az sms-szám 0740 274 165. A műsor e-mail címe: mibensegithetunk@marosvasarhelyiradio.ro. Műsorvezető: Agyagási Levente.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.
Válaszok

Kerem segitsen.
Nem tudom mit tegyek, sajnos volt nogyogyaszati TOT SZALAG MUTETEM ES NEM SIKERULT, MAJD KISZEDTEK 25 NAPJA A SZALAGOT , ES SAJNOS csak nem vagyok jol. Mintha mostmar tenyleg veszitenem a pisit.
Gyakran folt van a bugyimon , ami nem ut at a nadragon, de a folt okolnyi formaju neha meg gitar formaju.Ejszakankent a bugyim szaraz , de nap kozben 5-6 szor is cserelek bugyit. Sokaig hordtam szarnyasbetetet ( 2 – 3 ev) , de azt mar nem akarom, mert ennek is kellemetlen szaga van, es kenyelmetlen.
A LABORERDMENYEIM jok , de nem tudom mit tegyek.Ha tud segitsen , mert igy nem tudok ulni, elni,dolgozni , felorankent vizes a bugyim, igy hogy eljek. Az ulessel sajnos csak rosszabb a helyzetem, ugyszinten a mutetek utan is. Ha fekszem nem foltos a bugyim viszont nagyon hideg a labam, van hogy papucsot veszek az agyban, es mintha bizsergeto erzesem lenne a talpomtol felfele, a labszaramba mintha enyhe rezego erzes lenne. Talpam kozepet mintha nyomna valami de nem faj, mindig hidegnek erzem a a labam csukot cipo nelkul ( vagy 2-3 eve)
Mit tehetek hogy jol legyek? Mi lehet a gyors megoldas ?
Koszonom elore is.

    Kedves Viktória. Ön egy régi műsorajánlónk alá írt, nem valószínű, hogy itt fog választ kapni. Kérjük legközelebb forduljon telefonon a szakemberhez, gyakran kerül hasonló téma terítékre rádiónkban is.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

JÓ REGGELT, ERDÉLY!

Live Video

Partnereink