Az őssejtekkel kapcsolatos kutatások

A Marosvásárhelyi Rádió kedden este nyolc órától kezdődő Digitális Világ című műsorának meghívottja Dr. Lázár Erzsébet hematológus és belgyógyász főorvos, akivel a műsor szerkesztője, Nagy-Bodó Tibor beszélget.

A tartalomból:

A mai biotechnológia képes arra, hogy sejtkultúrában őssejteket növesztve különböző szövettípusoknak mint például az izmoknak vagy az idegeknek megfelelő specializált sejtekké transzformáljon, ezért terápiás használatukat tervezik. A kérdés az, hogy hogyan?!? A közeljövő egyik legkecsegtetőbb terápiás lehetősége az őssejtekkel kapcsolatos. Szinte nincs olyan nap, amikor a világ különböző sajtótermékei ne számolnának be újabb és újabb lehetőségekről, eredményekről. Az őssejtkutatás dinamikusan fejlődő ágazat, mely nem mellékesen komoly gazdasági tényezőt jelenthet az egészségügyben, már a mai állapotában is.

A műsor idején a hallgatók is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe!

Hívható telefonszámok: 0265.222.022 vagy 0365.424.434, az sms-szám: 0740 274.165.

A műsor e-mail címe: digitalisvilag@marosvasarhelyiradio.ro .

Facebook: Marosvásárhelyi Rádió – Digitális Világ – Nagy-Bodó Tibor

Digitális Világ, kedden este nyolc órától. Hallgassanak minket!

A Digitális Világ, és az egész édességkedvelő világ megbízható partnere a Qualitas Kft! Igazi kürtőskalácsot készítenek! Azt hitte, 15 év után eltűnt?! Na, neeem! Csak újjászületett és újból megnyílt a Tulipán utca elején.

A megszokott kürtőskalács-minőséggel és baráti árakkal várják a kedves vásárlókat a hét minden napján. Minőség jó áron! – mint az elmúlt 15 évben minden nap!

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink