Ausztrál siker Szebenben

Steele Von Hoff sikerével ért véget a Szebeni Kerékpáros Körverseny első szakasza. A One Procycling kerekese hatalmas hajrában győzött Davide Vigano (Androni Giocatolli Sidermec) és Filippo Fortin (GM Europa Ovini) előtt.

A 193 kilométeres Nagyszeben – Szentágota – Nagyszeben közti szakaszt 4 óra 42 perc és 38 másodperc alatt teljesítették a legjobbak. A romániai kerékpárosok közül Eduard Grosu végzett legelőrébb, ő az ötödik lett. A sárga mezt, amely az összetett versenyben élen állónak jár, Steele Von Hoff ölthette magára. A legjobb sprinter a Tusnád Cycling Team kerékpárosa Crista Daniel (foto) volt, a legjobb hegyimenő a cseh Daniel Turek, míg a legjobb romániai Andrei Nechita lett. A legjobb 23 éven aluli sportoló jelen pillanatban Haydden McCormick új-zélandi kerékpáros.

A csapatversenyben a brit ONE Procycling áll az élen, őket követi szorosan az olasz Vini-Fantinin Nippo, és a holland Parkhotel Valkenburg csapata. Holnap egy 210 kilométeres verseny vár a kerékpáros karavánra, ez lesz a király etap az idei Szeben körön. A rajt 10:40-kor lesz Nagyszebenben és az érkezés Szebenjuharoson lesz, várhatóan délután 16 óra környékén.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

DÉLUTÁNI RÁDIÓÚJSÁG

Live Video

Partnereink