Áram nélkül maradt számos Maros megyei település

Számos Maros megyei településen megszakadt az áramellátás. Az ítéletidő következtében megyénkben több tucat településen megszakadt az áramellátás, és ezt tegnap estére még nem sikerült helyreállítani – tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget a Maros Megyei Sürgősségi Felügyelőség sajtószóvivője.

Cristian Virag szerint az erős szél és a havazás miatt több transzformátor-állomás is működésképtelenné vált. Tegnap estig 15 településen, köztük Dicsőszentmártonban sikerült orvosolni a problémákat, további 70 településen azonban reggel óta nem volt áramellátás. A szóvivő hozzátette: tegnap késő délutánig 37 esetben riasztották a Sürgősségi Felügyelőséget kidőlt fák miatt.

Marosvásárhelyen 30, Segesváron 7 fát döntött ki a vihar. Személyi sérülés sehol nem történt, 10 autó megrongálódott. A Maros Megyei Tanács alelnöke, Ovidiu Dancu tájékoztatása értelmében Erdőszentgyörgy és a Bözödi-tó környékéről, illetve Székelyhodos térségéből érkezett jelentés elakadt járművekről, ezek azonban nem a nagy hó, mint inkább a téli üzemeléshez szükséges felszerelések hiánya miatt akadtak el.

Forrás: Agerpres
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

KŐBE ZÁRT MÚLTUNK

Live Video

Partnereink