Amerikai díjat kapott a Legendárium legújabb rajzfilmje

Kiválósági díjat kapott a Székelyföldi Legendárium legújabb rajzfilmje, A Tejút és a varázspatkó a kaliforniai IndieFest filmfesztiválon, animációs kategóriában. A beküldött alkotásokat a fesztivál szervezőiből és díjnyertes filmes szakemberekből álló zsűri értékelte, főként az alkotások minőségére, a technikai részletekre és a kreativitásra fókuszálva.

A kiválósági díjjal a legmagasabb színvonalú filmkészítést jutalmazta a zsűri – a Székelyföldi Legendárium Kelet-Európából és animációs kategóriában is egyedüliként szerepel a kiválósági díjjal jutalmazottak listáján. A filmfesztivál szervezői a díjazás mellett nagy hangsúlyt fektetnek az alkotók és munkájuk megismertetésére, népszerűsítésére. Több mint 44 ezer filmes szakemberhez juttatják el a díjazott alkotások listáját, ezáltal lehetőséget biztosítva nemzetközi szakmai partnerségek, együttműködések kialakítására.

A The IndieFest online nemzetközi filmfesztivált 2008-tól szervezik meg, ahová a világ minden tájáról évente több ezer alkotást neveznek be, számos kategóriában. Idén többek közt az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Indiából, Kínából, Ausztráliából, Új-Zélandról és Európából jelentkeztek alkotók.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

KULTÚRPRESSZÓ

Live Video

Partnereink