A vérbeli fesztiválozó nem riad vissza az esőtől!

Marosvásárhelyen ismét van fesztivál a Maros parton! Igaz nem a város területén, hanem Marosszentgyörgyön, mert a történet ugyanaz, mint évekkel ezelőtt a Félszigettel: a város vezetése nem nézi jó szemmel a fiatalok hasonló kezdeményezéseit. Pedig ezen a rendezvényen is a tartalom nagyszerűen párosul a szórakozással. Tegnap, a hatalmas eső ellenére, a koradélutáni órákban is szép számmal voltak jelen érdeklődők a Vibe Koli előadásain, mert „az innovációnak inspirációra van szüksége, kreativitásra, találkozási pontokra, ismerkedésre”, ahogy a szervezők megfogalmazták a Vibe Koli lényegét.

A lezúduló csapadék az érkező fesztiválozókat is csak ideig-óráig zavarta, a sár csak helyenként ért bokán felül, a sátrakat körültekintően, de fel lehetett húzni. 3 óra után már elállt az eső, a Koli előadásait is vissza lehetett zökkenteni a párhuzamos menetrendbe. A Színművészeti Egyetem diákjaiból verbuválódott élő szobrok is elfoglalták helyüket, beindult a tűzzsonglőr műhely, a szabadtéri olvasás.

Aki délelőtti nyugalomra, olvasásra vágyik, akár a sátrak környékén, könyveket egyébként a könyvturiból is lehet szerezni. Családosok, kisgyerekesek se rettenjenek el a Vibe eseményeitől, mától gyerekmegőrző is működik és különböző foglalkozások, a Vibe Koli előadásai pedig mindenki számára ingyenesek!

A Marosvásárhelyi Rádió minden nap élőben közvetít a helyszínről, a Maros partról, a Nagyszínpadi koncertjeit pedig nap mint nap élőben közvetítjük facebook oldalunkon!

Az előadások programja itt olvasható. A koncerteké pedig itt.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

BABANAPLÓ

Live Video

Partnereink