A The Nobody Elses-el ünnepeljük a Kotta születésnapját

Jó hangulattal, vagány dalokkal, tortával, jó kedvvel, és a csíkszerdai The Nobody Elses csapatával ünnepeljük a Kotta 5 éves születésnapját.

Makai Edina, Fodor Dávid és Marschal Roland már visszatérő vendég a Marosvásárhelyi Rádióban, hiszen felléptek már rádiónk stúdiótermében, sőt korábbi lemezüket is itt rögzítették ifj. Kacsó Tibor hangmérnök kollegánk segítségével. Azóta sok fesztiválon, klub-helyiségben megfordultak már itthon és Magyarországon egyaránt.

A fiatalok a hetvenes években ásták el magukat, ott is leginkább a klasszikus progrock lemezekben, így létrehozva egy sajátos zenei hibridet, amit ők csak úgy jellemeznek: hol psych, hol surf, hol prog, hol punk, de külön-külön, csak nagy ritkán egyszerre. Ha nagyon be kellene határolni a zenéjüket, akkor a pszichedelikus surf punk címkéket adhatnánk.

Ezúttal legújabb nagylemezük dalaival ismerkedünk meg, amelyről még sokat nem árultak el a csapat tagjai, egy biztos, a Kottában majd meghallgathatjuk ezeket. Rendhagyó módon május 11-én 18 órától várjuk a Önöket, titeket a rádiónk stúdiótermébe. A belépés díjtalan!

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

KŐBE ZÁRT MÚLTUNK

Live Video

Partnereink