A Kotta kapta az újságíróegyesület nívódíját

kotta_mureA Marosvásárhelyi Rádió Kotta című műsora kapta idén a Magyar Újságírók Romániai Egyesületének az Audiovizuális Nívódíját, amelyet Székelyhídon vett át tegnap este Kurta Kinga és Kacsó Tibor kollégánk.

A zenei tehetséggondozó és népszerűsítő műsorról Gáspár Sándor, a MÚRE alelnöke mondott laudációt, beszédében hangsúlyozva a Kotta koncepciójának egyediségét, hasznosságát és a csapatmunka fontosságát. A 4 éve működő Kottában eddig több mint 40 zenekar lépett fel, koncertjeiket nemcsak a rádió stúdiótermében, hanem a Marosvásárhelyi Rádió frekvenciáin, illetve honlapján és Facebook-oldalán is élőben lehetett követni.

A MÚRE gálán nívódíjat kapott Kerekes Edit, a Szabadság című kolozsvári napilap újságírója is, Az egyesület Pro Amicitia-díját Lucian Mândruță román újságíró kapta. A díjátadó gálára a Bihar megyei Székelyhídon került sor, ahol a MÚRE közgyűlését és őszi szakmai találkozóját tartotta. Gratulálunk kollégáinknak a kitartó és önzetlen munkájukért, köszönjük együttműködő munkatársainknak, Alin Marișnak, Neme Attilának, Brassay Istvánnak és Szász Attilának, a projekt ötletgazdájának, valamint a Kottában fellépő zenekaroknak és a hallgatóinknak.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink