A hétvégén tartják Udvarhelyszék egyik legnagyobb múltú vidéki rendezvényét

A hétvégén tartják a székelyvarsági Málnaszüret-fesztivált, idén immár 39-dik alkalommal jelentkezik Udvarhelyszék egyik legnagyobb múltú vidéki rendezvénye.

Az augusztus 3–5. között zajló fesztivál pénteken 14 órától kezdődik a Góbékommandó Zsindelyországban című vetélkedővel, 18 órától nagypályás TrollFoci-mérkőzés lesz. Szombaton 10 órától startol a Varság Trail/Futóverseny 3 különböző hosszúságú távon, 10 órától focibajnokság lesz, 11 órától pedig a fafaragók kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. 12 órától gyermekvetélkedőkre nevezhetnek be a kicsik, 13 órától zsindelykészítő bemutató várja az érdeklődőket.

Két kilátót is avatnak a Nagy-Küküllő forrásvidékén elnyúló településen: 14 órától a Bagzos-, 15 órától pedig a Tálasbérce nevű részen. 20 órától a székelyudvarhelyi Friday Rehab koncertezik, a napot buli zárja. Vasárnap a 11 órától kezdődő szentmise után Tamás Ernő polgármester köszönti a fesztivál résztvevőit a Bolygómezőn felállított színpadon, majd kulturális műsor kezdődik, amit favágó-, és tűzoltóbemutató követ, 22 órától hagyományos bál zárja a fesztivált a művelődési házban.

Forrás: Marosvásárhelyi Rádió/Asztalos Ágnes
  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

ÉRTSÜNK SZÓT

Live Video

Partnereink