24 órásra bővül a Marosvásárhelyi Rádió műsora

Március másodikától 24 órásra bővül a Marosvásárhelyi Rádió műsora – döntötte el a Román Rádiótársaság Igazgató Tanácsa a testület tegnapi ülésén.

A csütörtöki döntés értelmében a Marosvásárhelyi Rádió létezésének 60. évfordulójától a 106,8-as és a 96-os ultrarövidhullámú frekvenciákon éjféltől hajnali 6 óráig is saját tartalmat sugároz, főként zenei műsort, illetve különböző tematikus műsorok ismétlését. A rádió eddig érvényben lévő magyar és német nyelvű műsorstruktúrája nem változik.

Ezidáig a Marosvásárhelyi Rádió ultrarövid hullámú frekvenciáin éjféltől hajnali 6-ig a Román Rádiótársaság kulturális csatornáját, a Radio Romania Culturalt hallhatták, amelyet március 2-tól adáskörzetünkben a 104,9-es és a 98,4-es ultrarövidhullámú frekvenciáin követhetnek.

Itt emlékeztetnénk kedves hallgatóinkat, hogy a Marosvásárhelyi Rádió műsorrácsa 2013-ban, szintén március másodikán, a rádió 55. születésnapján bővült napi 7 órásról 16 órásra, majd 2017 márciusában újabb két órával egészült ki. A tegnapi döntés által az évekig tartó, adásidő-bővítésről szóló fejezet végére teszünk pontot.

  • Kulcsszavak
  • Nincsenek kulcszsavak.

Hagyj üzenetet
A * jelölt mezők kitöltése kötelező*

Adatforgalom / Forgalmi jelentés

Most adásban

Live Video

Partnereink